Tiedote 27.10.2021

Jalostaja Para Team jälleen Urheilugaalan kumppaniksi – yhdistävänä tavoitteena aktiivinen ja parampi arki

Urheilugaala ja Jalostaja Para Team käynnistävät yhteistyön nyt toista kertaa. Yhdessä tahot tukevat ja tuovat esiin suomalaisia paraurheilijoita, kehittävät heidän menestymismahdollisuuksiaan ja elävät mukana heidän parammassa arjessaan.

Jalostaja käynnistää mittavan sponsorointihankkeen – parayleisurheilu saa historiallista tukea

Perheyhtiö Jalostaja on suomalaisen paraurheilun merkittävä tukija. Vuonna 2018 lanseeratun Jalostaja Para Teamin tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta paraurheilusta ja tarjota tukea Suomen paraurheilijoille.

Jalostajan ja Para Teamin yhteistyö Urheilugaalan kanssa on luontevaa, sillä toimijat jakavat yhteiset arvot kuten rohkeuden, ilon ja yhdessä tekemisen.

– Näitä tärkeitä teemoja haluamme korostaa yhteistyössä niin Urheilugaalan kuin paraurheilijoidenkin kanssa, kertoo Oy Lunden Ab Jalostajan myyntijohtaja Jaakko Lundén. Jalostajan luotsaaman kuusihenkisen tiimin kapteenina toimii Urheilugaalassakin Vuoden urheilijaksi äänestetty ratakelaaja Leo-Pekka Tähti.

Urheilugaalassa korostetaan tänä vuonna urheilun riemua ja iloitaan, kuinka viimeisen vuoden aikana urheilumaailma on alkanut avautua jälleen huippu-urheilusta seuratasolla saakka. ­­

– Urheilugaalan tavoitteena on nostaa suomalaisen urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa ja tehdä näkyväksi kaikki urheilu aina seuratasolta huippu-urheiluun.  Koemme erittäin tärkeäksi nostaa esiin myös paraurheilun tähtihetket ja suomalaisten hieno menestyminen aina kansainvälisellä tasolla saakka. Yhteistyö Jalostajan kanssa tukee hienosti tätä tavoitettamme, kertoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Jalostaja ja Urheilugaala haluavat yhdessä tarjota kaikille urheilijoille, valmentajille, penkkiurheilijoille, seuraihmisille ja liikkujille tähtihetkiä ja liikunnan iloa.

Yhteistyö tulee näkymään sekä gaalailtana 13.1.2022 että ennakkoon sosiaalisessa mediassa, ulkomainospaikoilla ja suomalaisia urheilufaneja aktivoivina kampanjoina.

Tutustu Urheilugaalaan:  https://urheilugaala.fi
Seuraa Jalostaja Para Teamia Instagramissa: https://www.instagram.com/jalostajaparateam

Oy Lunden Ab Jalostaja on osa Oy Lunden Ab -nimistä perheyritystä, joka perustettiin vuonna 1959. Oy Lunden Ab Jalostaja valmistaa monipuolisia elintarvikkeita, ja sen tunnettuja brändejä ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lundén. Omien brändien lisäksi tuotannossa on sekä kaupan merkkejä että toimintaa merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Oy Lunden Ab:n liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 500 elintarvikealan ammattilaista.