Tiedote 22.1.2020

Jalostaja Para Team on ehdolla Vuoden sponsoriksi!

Jalostaja Para Team on valittu Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n järjestämän kisan finaaliin. Anna tiimille tukesi ja äänestä Jalostaja Para Team voittoon!

Jalostaja käynnistää mittavan sponsorointihankkeen – parayleisurheilu saa historiallista tukea

Jalostaja Para Team syntyi pienen perheyhtiön halusta nostaa esiin suomalaista paraurheilua sekä tukea nuoria ja nousevia urheilijoita parammassa arjessa ja urheilu-uralla. Vuonna 2018 käynnistynyt Jalostaja Para Team on sekä Jalostajan että suomalaisen parayleisurheilun historian mittavin sponsorointihanke.

Nyt Jalostajan ja kymmenen parayleisurheilijan yhteinen hanke on valittu Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n järjestämän kovatasoisen Sponsorointi & Tapahtumat Awards -kisan finaaliin. Tapahtumajärjestäjistä ja markkinointiammattilaisista koostuva raati valitsee voittajan Vuoden sponsori -kategoriassa, jossa Jalostaja Para Team on yksi kolmesta finalistista.

Vuoden sponsorointiteko valitaan yleisöäänestyksellä, jossa sinäkin voit antaa äänesi suomalaiselle paraurheilulle. Käy äänestämässä tiimimme voittoon – äänestysaikaa on 1.2. asti!


Linkki yleisöäänestykseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnS2URnBlko7r2dEOHSD4ViNDF3y29g67V47wgwQjZuM5qng/viewform

Lue lisää kisasta ja muista ehdokkaista: http://sponsorointijatapahtumamarkkinointi.fi/awards-finalistit/