Tiedote 2.9.2021

Mallisto todellisille hernarifaneille

Mallisto todellisille hernarifaneille

Hernekeittofaneja hemmotellaan nyt Vallilan ja Jalostajan yhteistyömallistolla, jonka pääosassa on suomalaisille ikoninen hernekeittopurkki. Jalostajan hernekeittoa juhlistavan kuosin on suunnitellut taiteilija Rasmus Tikkanen.

Rasmus Tikkanen on luonut pop-taiteen inspiroiman Jalostaja-hernekeittopurkkikuosin ja kuvailee suunnitteluprosessia seuraavasti: ”Yhteistyö Vallilan kanssa on ollut ihanan vapaata ja rentoa. Osa maalauksista, jotka valittiin tuotantoon Vallilan yhteistyömallistoon ovat alun perin maalattu vuosia sitten, joten tietyllä tasolla tämä mallisto on vuosien tuotos.” Rasmus Tikkanen toteaa.

Vallila on tunnettu rohkeista, värikkäistä ja eri tyyleillä leikittelevistä sisustustekstiileistä. Suomalainen design yhdistyy pop-taiteen inspiroimassa ja yllättävässä Vallila <3 Jalostaja- yhteistyömallistossa. Jalostaja nimeä kantava yhteistyömallisto on kahden vahvan suomalaisen yrityksen voimannäyte. Malliston myötä Jalostajan perinteisestä hernekeitosta voi nauttia kaikkina viikonpäivinä myös sisustustuotteiden muodossa! Jalostaja-kuosi sopii monenlaiseen ympäristöön ja tuo väriä sisustukseen.

Lanseerattavaan Vallila <3 Jalostaja- yhteistyömallistoon kuuluu laaja valikoima kodin tuotteita, kuten keittiötekstiilit, matot, verhot, pussilakanat sekä piensisustustuotteet, pitäen sisällään mukit, lasinaluset ja leikkuulaudan. Jalostaja-mallisto tulee myyntiin Vallilan liikkeisiin ja verkkokauppaan vallila.fi sekä valikoiduille jälleenmyyjille 2.9.2021 alkaen.

Instagram: @vallilainterior @jalostajasuomi #vallilaxjalostaja #myvallila #vallilainterior

Vallila on suomalainen sisustus- ja tekstiilialan yritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Vallilan kaksi kertaa vuodessa uudistuva mallisto punoo talon pitkän historian yhteen nykyhetken inspiroimien ideoiden kanssa. Juuri siksi mallisto on aina sekä ajankohtainen että leimallisesti vallilalainen: rohkea, värikäs ja eri tyyleillä leikittelevä. Mallisto kattaa astiat, tapetit sekä sisustus- ja käyttötekstiilit aina metritavarasta suihkuverhoihin ja torkkupeittoihin asti, sillä kodin jokainen nurkka on erinomaisen muotoilun ja iloisen kuosin arvoinen – tai kuten vallilalaisilla on tapana sanoa: Vallilaa vaille valmis

Oy Lunden Ab Jalostaja on suomalainen perheyritys, joka valmistaa monipuolisia elintarvikkeita. Oy Lunden Ab Jalostaja perustettiin vuonna 1959 ja sen brändejä ovat Jalostaja, Auran ja Chef Lundén. Omien brändien lisäksi tuotannossa on sekä kaupan merkkejä että toimintaa merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana.

Rasmus Tikkanen on helsinkiläinen taiteilija ja suunnittelija. Helsingissä 1982 syntynyt Rasmus vietti lapsuutensa asuen sekä Suomessa että Saksassa – Merellä ja Alpeilla. Nykyään hän työskentelee ateljeessaan Helsingissä.

Lisätiedot ja painokelpoiset kuvat:

Susanne Palmu
Marketing Manager, Oy Vallila Collection Ab
susanne.palmu@vallilainterior.fi
0400 658771

Mirjami Vekara
Product Manager, Oy Lunden Ab Jalostaja
mirjami.vekara@jalostaja.fi
050 400 4850