
Kasvisnakkipasta
Muhevoita Tumma Nakkimestarin pata maukkailla kasviksilla. Sekaan voi heittää muitakin omia vihanneslokeron suosikkeja. Raikas rucola viimeistelee annoksen.
Ainekset
- 100 g kesäkurpitsaa
- 1 punainen paprika
- 1 rkl öljyä
- 6 dl vettä
- 1 pss Jalostaja Tumma Nakkimestarin pata
- 300 g nakkeja tai kasvisnakkeja
- 50 g rucolaa
Valmistusohje
- Paloittele kesäkurpitsa ja paprika ja kypsennä niitä hetki tilkassa öljyä kattilassa.
- Mittaa 6 dl vettä ja pussin sisältö kattilaan. Lisää joukkoon 300 g paloiteltuja nakkeja. Anna seoksen kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen.
- Anna padan vetäytyä hetki ja lisää rucola joukkoon juuri ennen tarjoilua.