Kasvisnakkipasta

Muhevoita Tumma Nakkimestarin pata maukkailla kasviksilla. Sekaan voi heittää muitakin omia vihanneslokeron suosikkeja. Raikas rucola viimeistelee annoksen.

Ainekset

  • 100 g kesäkurpitsaa
  • 1 punainen paprika
  • 1 rkl öljyä
  • 6 dl vettä
  • 1 pss Jalostaja Tumma Nakkimestarin pata
  • 300 g nakkeja tai kasvisnakkeja
  • 50 g rucolaa

Valmistusohje

  • Paloittele kesäkurpitsa ja paprika ja kypsennä niitä hetki tilkassa öljyä kattilassa.
  • Mittaa 6 dl vettä ja pussin sisältö kattilaan. Lisää joukkoon 300 g paloiteltuja nakkeja. Anna seoksen kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen.
  • Anna padan vetäytyä hetki ja lisää rucola joukkoon juuri ennen tarjoilua.