One-pot Taco pasta

Tumma Italianpata muuntuu tällä reseptillä herkullisesti tex mex -henkiseksi tacopastaksi, josta syö useampikin nälkäinen. Fuusiokeittiötä parhaimmillaan!

Ainekset

  • 1 pss Jalostaja Tumma Italian pata
  • 6 dl vettä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 400 g jauhelihaa tai n. 200 g tofua
  • 1/2 tl juustokuminaa
  • 1 tlk tacokastiketta
  • 1 tlk mustapapuja
  • 2 dl pakastemaissia
  • 2 dl juusto- tai vegeraastetta korianteria koristeluun

Valmistusohje

  • Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla öljyssä muutama minuutti.
  • Lisää jauheliha tai murennettu/kuutioitu tofu ja ruskista.
  • Lisää joukkoon vesi, valutetut mustapavut, tacokastike ja maissi. Kuumenna seos kiehuvaksi, kaada joukkoon pata-ainespussin sisältö ja sekoita. Keitä hiljalleen noin 9 min, välillä sekoittaen.
  • Sekoita joukkoon juusto- tai vegeraaste ja anna padan vetäytyä hetki. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa.