
One-pot Taco pasta
Tumma Italianpata muuntuu tällä reseptillä herkullisesti tex mex -henkiseksi tacopastaksi, josta syö useampikin nälkäinen. Fuusiokeittiötä parhaimmillaan!
Ainekset
- 1 pss Jalostaja Tumma Italian pata
- 6 dl vettä
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 400 g jauhelihaa tai n. 200 g tofua
- 1/2 tl juustokuminaa
- 1 tlk tacokastiketta
- 1 tlk mustapapuja
- 2 dl pakastemaissia
- 2 dl juusto- tai vegeraastetta korianteria koristeluun
Valmistusohje
- Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla öljyssä muutama minuutti.
- Lisää jauheliha tai murennettu/kuutioitu tofu ja ruskista.
- Lisää joukkoon vesi, valutetut mustapavut, tacokastike ja maissi. Kuumenna seos kiehuvaksi, kaada joukkoon pata-ainespussin sisältö ja sekoita. Keitä hiljalleen noin 9 min, välillä sekoittaen.
- Sekoita joukkoon juusto- tai vegeraaste ja anna padan vetäytyä hetki. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa.