Palak Paneer -tyyppinen tofu-pinaattipata
Aurinkoa arkeen! Kookoksen pehmeys ja ananaksen makeus vievät trooppisiin tunnelmiin – niin helppoa Havaijin pata -ainesten avulla.
Ainekset
- 1 pss Jalostajan Intian pata -aineksia
- 4 dl vettä
- 200 g pakastepinaattia
- 250 g maustamatonta tofua
- 2 dl kaurakermaa
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl tomaattipyrettä
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
- Pilko sipulit ja kuullota niitä kattilassa öljyssä muutama minuutti.
- Lisää vesi kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää pata-aines ja pakastepinaatti. Keitä hiljalleen kannen alla n. 17 min välillä sekoittaen.
- Sillä välin kuivaa ja kuutioi tofu, ruskista pannulla öljyssä. Lisää paistettu tofu ja kaurakerma pataan. Kuumenna vielä kiehuvaksi ja anna tekeytä kannen alla n. 5 min.
- Voit valmistaa padan myös käyttäen ruokakermaa ja tofun sijaan leipäjuustoa tai paneer-juustoa.