Palak Paneer -tyyppinen tofu-pinaattipata

Aurinkoa arkeen! Kookoksen pehmeys ja ananaksen makeus vievät trooppisiin tunnelmiin – niin helppoa Havaijin pata -ainesten avulla.

Ainekset

  • 1 pss Jalostajan Intian pata -aineksia
  • 4 dl vettä
  • 200 g pakastepinaattia
  • 250 g maustamatonta tofua
  • 2 dl kaurakermaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

  • Pilko sipulit ja kuullota niitä kattilassa öljyssä muutama minuutti.
  • Lisää vesi kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää pata-aines ja pakastepinaatti. Keitä hiljalleen kannen alla n. 17 min välillä sekoittaen.
  • Sillä välin kuivaa ja kuutioi tofu, ruskista pannulla öljyssä. Lisää paistettu tofu ja kaurakerma pataan. Kuumenna vielä kiehuvaksi ja anna tekeytä kannen alla n. 5 min.
  • Voit valmistaa padan myös käyttäen ruokakermaa ja tofun sijaan leipäjuustoa tai paneer-juustoa.