Hernekeitot

Jalostajan hernekeitto on lisäaineeton klassikko jo vuodesta 1952. Perinteisen hernekeiton lisäksi valikoimasta löytyy niin kasvisversio kuin reilusti lihaisa hernekeitto sekä hernekeiton tosiystäville isompi perhekoko. Sopii tarjottavaksi myös hernekeitto-torstain lisäksi muinakin viikonpäivinä!

Muumi-tuotteet

Pasteijat

Jalostajan herkulliset pasteijat sopivat sekä arkena leivän päälle että moniin juhlapöydän tarjoiluihin. Pasteijat on pakattu tuubeihin ja ne säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä pitkään. Jalostajan pasteija on koukuttavan helppo herkku!

Pata-ainekset

Jalostajan pata-aineksilla syntyy helppo ja maukas kotiruoka hetkessä. Pata-aines sisältää kaikki ruokaan tarvittavat kuivat ainesosat kompaktisti samassa pussissa ja tuote säilyy pitkään. Tuoteperheeseen kuuluu perinteisen Italian padan lisäksi myös eksoottisia makuja maailmalta. Helppoa erityisesti aloittelevalle kokille!

Sillit

Säilykkeet

Jalostajan ruokasäilykkeissä on tuttuja arkiherkkuja, jotka sopivat perinteiseen makuun. Lihasäilykkeet ovat einesklassikoita, jotka toimivat niin kylmissä kuin lämpimissä ruoissa.Jalostajan ruokasäilykkeet ovat helppoja ja hyvin säilyviä, Suomessa valmistettuja arjen helpottajia. Säilyketölkkimme ovat 100% kierrätettäviä; laita tölkki huuhdeltuna metallinkierrätykseen ja etiketti paperinkeräykseen.

Uutuudet

Valmiskeitot

Jalostajan pussiin pakatut valmiskeitot ovat lämmittämistä vaille valmiita nautittaviksi joko sellaisenaan tai oman maun mukaan maustettuina. Keitot säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä ja ovat oivallisia tarjottavia vaikka hektiseen arkeen. Jalostajan helpot tetrakeitot sopivat erityisesti lounaaksi tai välipalaksi; hyvän säilyvyytensä ja pienen kokonsa vuoksi keitto kulkee kätevästi menossa mukana. Löydä laajasta valikoimasta oma suosikkisi!

Vihannessäilykkeet