#Sanosilli-kilpailun säännöt

Tutustu Jalostajan silleihin
Tutustu Jalostajan silleihin >>

Kilpailun järjestäjä

Oy Lunden Ab Jalostaja, Pansiontie 45, 20210 Turku (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Osallistumisaika

Osallistumisaika kisaan on 30.4.–1.5.2019.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki tunnisteella #sanosilli iloisia vappukuvia Instagramissa ja Facebookissa julkisia päivityksiä jakaneet. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun usealla päivityksellä. Facebook tai Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kilpailua millään tavalla.

Osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista. Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja Järjestäjän päätökset. Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Palkinto

Palkintona arvotaan yksi 300 euron lahjakortti S- tai K-ryhmän liikkeisiin. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Arvonta suoritetaan viikolla 19 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittajalle ilmoittaminen

Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajalle henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen sometilinsä kautta kahden viikon kuluessa tiedoksi antamisesta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Kilpailuun osallistujien tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.

Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu huolehtimaan mahdollisista lakisääteisistä arpajaisveroista. Arvonta noudattaa Suomen lakia.