Pekoni- tai sienipasta

Osaatko pitää salaisuuden? Sopivan savuinen ja hurjan helppo pekoni- tai sienipasta valmistuu Nakkimestarin padan pohjalta.

Ainekset

  • 1 pss Jalostajan Nakkimestarin pata -aineksia
  • 280 g pekonia tai herkkusieniä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 kananmuna
  • 65 g parmesanjuustoa
  • 5 dl vettä
  • 2 dl kuohukermaa
  • persiljaa koristeluun

Valmistusohje

  • Mittaa 5 dl vettä kattilaan ja lisää pata-ainespussin sisältö veden kiehuessa. Anna seoksen kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen.
  • Paista suikaloitu pekoni ja sipuli pannulla. Valuta osa pekonin rasvasta pois ja lisää seos kattilaan pastan kypsyttyä.
  • Sekoita kermaan kananmuna sekä parmesanjuusto ja lisää kattilaan. Anna hautua noin 5 min välillä sekoittaen.
  • Koristele pasta persiljalla ja parmesanjuustolla. Voit korvata halutessasi pekonin herkkusienillä.