Pekoni- tai sienipasta
Osaatko pitää salaisuuden? Sopivan savuinen ja hurjan helppo pekoni- tai sienipasta valmistuu Nakkimestarin padan pohjalta.
Ainekset
- 1 pss Jalostajan Nakkimestarin pata -aineksia
- 280 g pekonia tai herkkusieniä
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 kananmuna
- 65 g parmesanjuustoa
- 5 dl vettä
- 2 dl kuohukermaa
- persiljaa koristeluun
Valmistusohje
- Mittaa 5 dl vettä kattilaan ja lisää pata-ainespussin sisältö veden kiehuessa. Anna seoksen kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen.
- Paista suikaloitu pekoni ja sipuli pannulla. Valuta osa pekonin rasvasta pois ja lisää seos kattilaan pastan kypsyttyä.
- Sekoita kermaan kananmuna sekä parmesanjuusto ja lisää kattilaan. Anna hautua noin 5 min välillä sekoittaen.
- Koristele pasta persiljalla ja parmesanjuustolla. Voit korvata halutessasi pekonin herkkusienillä.